امام حسین(ع)

۹ مطلب در دی ۱۳۹۳ ثبت شده است

بدرستی که شیعیان ما قلبشان از هرناخالصی و حیله و تزویر پاک است. امام حسین(ع)

 

ناتوان ترین مردم کسی است که از دعا کردن واماند و بخیل ترین مردم کسی است که از سلام کردن واماند. امام حسین(ع)

 

چه دارد آن کس که تو را ندارد؟ و چه ندارد آن که تو را دارد؟ آن کس که به جای تو چیز دیگری را پسندد و به آن راضی شود، مسلما زیان کرده است . امام حسین(ع)

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ دی ۹۳ ، ۱۱:۵۵
کورش مردانی

سیاست امام(ع) در برابر معاویه

امام حسین(ع) با اینکه بعد از شهادت امام حسن(ع) صالح‌ترین فرد جهت تصدی حکومت بود؛ اما به موجب پیمان صلحی که برادرش امام حسن(ع) با معاویه منعقد کرده بود به این صلح نامه وفادار ماند؛ و با اینکه مردم کوفه برای قیام بر ضد معاویه به وی نامه نوشتند، از قیام دوری گزید. با این وجود او مشروعیت حکومت معاویه بر مسلمانان را رد کرد و بر جهاد با ظالمان تأکید نمود. معاویه از قیام امام بیم داشت و پس از شهادت امام حسن(ع) از امام حسین(ع) خواست که از قیام بپرهیزد. در پاسخ به معاویه امام پایبندی خود را به عهدنامه صلح به او یادآوری کرد؛ و به کسانی که او را به قیام دعوت می‌کردند اعلام می‌کرد که «من امروز چنین اندیشه‌ای ندارم خدایتان رحمت فرماید، بر زمین بچسبید و در خانه‌ها کمین کنید و تا هنگامی که معاویه زنده است از اینکه مورد بدگمانی قرار بگیرید پرهیز کنید؛ اگر خداوند برای او چیزی پیش آورد و من زنده بودم اندیشه خود را برای شما خواهم نوشت.»

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1391/8/26/238064_756.jpg

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ دی ۹۳ ، ۱۱:۵۳
کورش مردانی

رباب دختر امرؤ القیس، شهربانو، لیلی دختر ابی مُرَّة بن عروة بن مسعود ثَقَفی، امّ اسحاق دختر طلحة، و برخی منابع نیز زنی از قبیله قُضاعه را در شمار همسران امام نام برده‌اند که سِبط ابن جوزی نام او را سُلافه و بیهقی مَلومه می‌داند؛ که از جزئیات زندگی وی اطلاعی در دست نیست.

شیخ مفید فرزندان آن حضرت را ۶ نفر، ۴ پسر و ۲ دختر دانسته، و بعضی از جمله علامه سید محسن امین و ابن خشاب ۹ فرزند، ۶ پسر و ۳ دختر و برخی مثل ابن شهر آشوب در مناقب و اربلی در کشف الغمة، ۱۰ نفر، ۶ پسر و ۴ دختر، و بعضی حتی بیشتر از ۱۰ نفر ذکر کرده‌اند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ دی ۹۳ ، ۱۱:۴۷
کورش مردانی

در قیام عاشورا افراد بسیار زیادی در جبهه باطل و دشمن بودند که هیچ کدام از آن‌ها هرگز عاقبت‌بخیر نشدند و هیچ‌گاه در زندگی روز خوش ندیدند.

متاسفانه این افراد به قدری در زندگی خود حرام خورده بودند که در روز عاشورا ندای "هل من ناصر ینصرنی" را نشنیدند و تمام هستی خود را فدای دنیای فانی کردند و شکست خوردند و در مقابل بزرگانی بودند و در یاری امام زمان خویش بر یکدیگر سبقت ‌گرفته، عاشقانه از حریم ولایت و حرمت فرزند رسول خدا (ص) دفاع و حمایت کردند.

http://dl.aviny.com/Album/mazhabi/ahlbeit/HOSSEIN/kamel/18.jpg

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ دی ۹۳ ، ۱۱:۴۴
کورش مردانی

حدیث (1) امام صادق علیه ‏السلام:

اَلبَرَکَةُ مِن قَبرِ الحُسَینِ بنِ عَلىٍّ علیه ‏السلام عَشَرَةُ اَمیالٍ؛


تا ده میل اطراف قبر حسین بن على علیه‏ السلام برکت است.

بحارالأنوار(ط-بیروت) ج 98، ص116، ح 41

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ دی ۹۳ ، ۱۱:۴۲
کورش مردانی

 چرا برخلاف ضریح و مرقد امان دیگر، ضریح مرقد مطهر سیدالشهدا(ع) شش گوشه ساخته شده است.

http://www.beytoote.com/images/stories/religious/re625.jpg

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ دی ۹۳ ، ۱۱:۴۰
کورش مردانی

عشق به أباعبدالله (ع) کوچک و بزرگ نمی‌شناسد. هر کس با هر روش و منشی پای در میدان ارادت می‌نهد تا بزم عاشقان هرچه پر شور و شعور‌تر برپا گردد. در این میدان اما، شاعران نقشی بی‌بدیل داشته و دارند.

http://www.takfal.com/wp-content/uploads/2013/12/654345665-1-1024x768.jpg

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ دی ۹۳ ، ۱۰:۰۸
کورش مردانی

هر ساله در مکرر محرم  واقعه دلخراش عاشورا نیز دو باره تکرار میشود و علاقه  مندان به اهل بیت عصمت و طهارت یاد و خاطره سالار شهیدان حضرت حسین (ع) را گرامی میدارند و تلاس میکنند و  ویژگیهای قیام آن حضرت و یاران با وفایش را سرمشق و الگوی زندگی خود قرار دهند

   در بررسی فلسفه قیام عاشورا ابعاد گوناگونی را میتوان در نظر گرفت و به تحلیل آن پرداخت که متداولترین آن بررسی نهضت حسینی از جنبه مبارزه با حاکمان نامشروع ، ستمگر و ضد دین و ایستادگی در مقابل ایشان تا مرز شهادت است

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ دی ۹۳ ، ۱۰:۰۷
کورش مردانی

حادثه کربلا و سخنانی که امام حسین علیه‌السلام و خانواده او داشتند و روحیات و خلق و خویی که از حماسه‌سازان عاشورا به ثبت رسیده است، منبع ارزشمندی برای آموزش اخلاق و الگوگیری در زمینه خودسازی، سلوک اجتماعی، تربیت دینی و کرامت انسانی است. ‏

مسائلی همچون: صبوری، ایثار، جوانمردی، وفا، عزت، شجاعت، وارستگی از تعلقات، توکل، خداجویی، همدردی و بزرگواری، نمونه‌هایی از«پیامهای اخلاقی» عاشوراست و در گوشه گوشه این واقعه جاویدان، می‌توان جلوه‌های اخلاقی را دید. ‏

http://harimeyas.com/wp-content/uploads/2010/12/%DA%A9%D8%B1%D8%A8%D9%84%D8%A7.jpg

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ دی ۹۳ ، ۱۰:۰۶
کورش مردانی